KUNSKAP OCH INNOVATION –
Inbjudan till det tredje steget i det strategiska arbetet med produktion och konsumtion av livsmedel i Västra Götalands kommuner
Du är hjärtligt välkommen till Skövde den 20 mars för inspiration och dialog om kommunernas möjligheter att bidra till den nationella livsmedelsstrategin. Den här gången fördjupar vi oss i kommunernas roll för kompetensförsörjning och attraktivitet i livsmedelssektorn och i frågan hur en kommun kan bidra till utveckling och innovation i livsmedelsbranschen.
Västra Götalandsregionen och Länsstyrelsen i Västra Götaland bjuder härmed in till steg tre i samarbetet kring livsmedelsstrategins genomförande på kommunal nivå. Samarbetet startade hösten 2018 och syftar till att erbjuda länets alla kommuner praktiskt stöd i implementeringen av den nationella livsmedelsstrategin. Målet är att ge förutsättningar för ett resultatinriktat och effektivt arbete för ökad livsmedelsproduktion, tillväxt och sysselsättning, från jord till bord.
Mer information om processen och tidigare träffar finns här:https://www.vgregion.se/livsmedelsstrategi
Ni som kommer första gången och ni som deltagit vid tidigare träffar är alla lika välkomna!
Vi bjuder på inspiration, konkreta tips och vägledning under och efter den här sista gemensamma träffen och det blir tid för diskussion och erfarenhetsutbyte med andra kommuner.
Det kostar inget att delta i träffen, men varje kommun får själv står för sina resor.
Arbetet leds av Jessica Carragher Wallner (PwC) som har bred erfarenhet av processledning i offentlig sektor. Intresserade kommuner har möjlighet att ta hjälp av PwC för att komma vidare i det egna arbetet.
Välkmmen med din anmälan vid länk senast den 6 mars: https://regionkalender.vgregion.se/regionkalender/main.nsf/0/E924DEB20CD124D3C125836600433120?opendocument
Tid: 2019-03-20, kl. 09:30-15:30
Plats: Regionens hus, Stationsgatan 3 i Skövde, lokal Billingen
Ladda ner fullständigt program: